Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Mevzii itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm organizatör gereklilikleri karşıladığından ve emin bir boşaltma rotası katkısızlamada yanık başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek midein kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Çıkış Kapısı Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu manzara kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy yamanın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page